Gandasuli, Bulu, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gandasuli
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanBulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gandasuli iku désa ing Kacamatan Bulu, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Patilasan[besut | besut sumber]

Ing désa iki ana runtuhan Candhi Gandasuli. Ing kéné uga katemokaké Prasasti Gandasuli, tinggalan jaman Karajan Mataram Kuna

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]