Kandhangan, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kandhangan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKandangan
Kandhangan kapernah ing Jawa Tengah
Kandhangan
Kandhangan
Kandhangan kapernah ing Indonésia
Kandhangan
Kandhangan
Koordhinat: 7°13′48″S 110°12′14″E / 7.23005°S 110.20399°E / -7.23005; 110.20399Koordhinat: 7°13′48″S 110°12′14″E / 7.23005°S 110.20399°E / -7.23005; 110.20399
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
Kodhe laladan
administrasi
33.23.06

Kandhangan iku kacamatan ing Kabupatèn Temanggung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.