Temanggung, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Temanggung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Temanggung
Temanggung is located in Jawa Tengah
Temanggung
Temanggung
Temanggung is located in Indonésia
Temanggung
Temanggung
Koordhinat: 7°19′13″S 110°10′54″E / 7.32015°S 110.18158°E / -7.32015; 110.18158Koordhinat: 7°19′13″S 110°10′54″E / 7.32015°S 110.18158°E / -7.32015; 110.18158
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Temanggung
Kodhe laladan
administrasi
33.23.03

Temanggung iku kacamatan ing Kabupatèn Temanggung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.