Tretep, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tretep
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTretep
Tretep kapernah ing Jawa Tengah
Tretep
Tretep
Tretep kapernah ing Indonésia
Tretep
Tretep
Koordhinat: 7°10′56″S 109°59′53″E / 7.18213°S 109.99815°E / -7.18213; 109.99815Koordhinat: 7°10′56″S 109°59′53″E / 7.18213°S 109.99815°E / -7.18213; 109.99815
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
Kodhe laladan
administrasi
33.23.11

Tretep iku kacamatan ing Kabupatèn Temanggung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)