Menyang kontèn

Sélapampang, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sélapampang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSelopampang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°22′34″S 110°08′54″E / 7.37607°S 110.14836°E / -7.37607; 110.14836Koordhinat: 7°22′34″S 110°08′54″E / 7.37607°S 110.14836°E / -7.37607; 110.14836
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
Kodhe laladan
administrasi
33.23.15

Sélapampang iku kacamatan ing Kabupatèn Temanggung.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.