Ngadireja, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngadireja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadirejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°15′15″S 110°02′34″E / 7.25404°S 110.04281°E / -7.25404; 110.04281Koordhinat: 7°15′15″S 110°02′34″E / 7.25404°S 110.04281°E / -7.25404; 110.04281
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
Kodhe laladan
administrasi
33.23.09

Ngadireja iku kacamatan ing Kabupatèn Temanggung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.