Bulu, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bulu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBulu
Bulu kapernah ing Jawa Tengah
Bulu
Bulu
Bulu kapernah ing Indonésia
Bulu
Bulu
Koordhinat: 7°19′01″S 110°06′30″E / 7.31697°S 110.10837°E / -7.31697; 110.10837Koordhinat: 7°19′01″S 110°06′30″E / 7.31697°S 110.10837°E / -7.31697; 110.10837
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
Kodhe laladan
administrasi
33.23.01

Bulu iku kacamatan ing Kabupatèn Temanggung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)