Pandhémulya, Bulu, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandhémulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanBulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Pandhémulya iku salah siji désa ing Kacamatan Bulu, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]