Menyang kontèn

Gadhungreja, Klirong, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gadhungreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanKlirong
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gadhungreja (cara Indonésia: Gadungrejo) iku désa ing Kacamatan Klirong, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Klirong