Menyang kontèn

Candhireja, Bawang, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanBawang
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Candhireja, (cara Indonésia: Candhirejo) iku désa ing Kacamatan Bawang, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]