Pranten, Bawang, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pranten
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanBawang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pranten iku désa ing Kacamatan Bawang, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]