Menyang kontèn

Candhirengga, Ayah, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhirengga
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanAyah
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Candhirengga (cara Indonésia: Candhirenggo), iku désa ing Kacamatan Ayah, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Ayah