Menyang kontèn

Candhi, Karanganyar, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanKaranganyar
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Candhi (cara Indonésia: Candhi) iku désa ing Kacamatan Karanganyar, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Karanganyar, Kebumèn