Wanareja, Guntur, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanGuntur
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Wanareja iku désa ing Kacamatan Guntur, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]