Menyang kontèn

Blerong, Guntur, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blerong
Désa

Petha dunungé Désa Blerong
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanGuntur
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Blerong iku désa ing Kacamatan Guntur, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]