Trompo, Kendhal, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Trompo
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
KacamatanKendhal
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Trompo iku désa ing Kacamatan Kendhal, Kabupatèn Kendhal, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kendhal, Kendhal, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Balok | Bandengan | Banyutowo | Bugangin | Candiroto | Jetis | Jotang | Kalibuntu Wetan | Karang Sari | Kebondalem | Ketapang | Langenharjo | Ngilir | Pakauman | Patukangan | Pegulon | Sijeruk | Sukodono | Trompo | Tunggulrejo