Menyang kontèn

Tanjungtirta, Punggelan, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjungtirta
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanPunggelan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Tanjungtirta iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Punggelan, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]