Menyang kontèn

Sambong, Punggelan, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sambong
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanPunggelan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sambong iku désa ing Kacamatan Punggelan, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]