Menyang kontèn

Sitireja, Klirong, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sitireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanKlirong
Pamaréntahan
 • Lurah désaBpk Dayin
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sitireja (Sitirejo) iku désa ing Kacamatan Klirong, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Klirong