Menyang kontèn

Sendhang, Wanatunggal, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendhang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanWanatunggal
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sendhang, (cara Indonésia: Sendang) iku désa ing Kacamatan Wanatunggal, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]