Menyang kontèn

Semali, Sempor, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Semali
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanSempor
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Semali iku désa ing Kacamatan Sempor, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Sempor