Menyang kontèn

Patemon, Gombong, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Patemon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanGombong
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Patemon iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kacamatan Gpmbong, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Gombong