Pagedhongan, Banjarnegara, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pagedhongan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanBanjarnegara
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pagedhongan, panulisan ing (Basa Indonésia: Pagedongan) iku désa ing Kacamatan Banjarnegara, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]