Kebutuhdhuwur, Banjarnegara, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebutuhdhuwur
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanBanjarnegara
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kebutuhdhuwur, panulisan ing (Basa Indonésia: Kebutuhduwur) iku désa ing Kacamatan Banjarnegara, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]