Gerty Cori: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba
c (→‎Pranala Njaba: + kat using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba)
[[Penyiar]] misuwur, [[Edward R. Murrow]], memuji persembahan, ketulusan intelektual, keteguhan, lan profesionalismenipun saperlu balesan wonten ing biokimia.
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
== Pranala Njabanjaba ==
* [http://www.fau.edu/library/bro79.htm Biografi Gerty Theresa Cori]
{{clr}}
[[Kategori:Tokoh Républik Ceko]]
[[Kategori:Ilmuwan Yahudi]]
[[Kategori:KalairanLair 1896]]
352.737

besutan

Menu navigasi