Laboratorium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Laboratorium biokimia lumrahé ngamot piranti-piranti lan pereaksi kimia.

Laboratorium (dicekak lab) iku papan riset èlmiah, èksperimèn, pangukuran utawa pelatihan èlmiah diayahi. Laboratorium racaké digawé kanggo ngayahi kagiatan-kagiatan kasebut kanthi terkendali. Laboratorium èlmiah racaké dibédakaké miturut disiplin ilmuné, umpamané laboratorium fisika, laboratorium kimia, laboratorium biokimia, laboratorium komputer, lan laboratorium basa.

Uga delengen[besut | besut sumber]