Laboratorium

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Laboratorium biokimia umumé ngamot alat-alat lan pereaksi kimia.

Laboratorium (dicekak lab) iku papan riset èlmiah, èksperimèn, pangukuran utawa pelatihan èlmiah diayahi. Laboratorium biasané digawé kanggo ngayahi kagiatan-kagiatan kasebut sacara terkendali. Laboratorium èlmiah biasané dibédakaké miturut disiplin ilmuné, umpamané laboratorium fisika, laboratorium kimia, laboratorium biokimia, laboratorium komputer, lan laboratorium basa.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cithakan:Ilmu-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Laboratorium&oldid=822598"