Laboratorium

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Laboratorium biokimia umumé ngamot alat-alat lan pereaksi kimia.

Laboratorium (dicekak lab) iku papan riset èlmiah, èksperimèn, pangukuran utawa pelatihan èlmiah diayahi. Laboratorium biasané digawé kanggo ngayahi kagiatan-kagiatan kasebut sacara terkendali. Laboratorium èlmiah biasané dibédakaké miturut disiplin ilmuné, umpamané laboratorium fisika, laboratorium kimia, laboratorium biokimia, laboratorium komputer, lan laboratorium basa.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Ilmu-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Laboratorium&oldid=822598"