Menyang kontèn

Kritig, Petanahan, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kritig
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanPetanahan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kritig iku désa ing Kacamatan Petanahan, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Petanahan