Kemambang, Banyubiru, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemambang
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Semarang
Kacamatan Banyubiru
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kemambang iku désa ing Kacamatan Banyubiru, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:
ing sisih lor karo: désa Banyubiru
ing sisih kidul karo: désa Sepakung
ing sisih kulon karo: désa Wiragama
ing sisih wétan karo: désa Sepakung

Désa Kemambang kapérang dadi sawetara padusunan, ya iku: dhusun Bakalan, Jepara, Krajan Kemambang, Puwana, lan dhusun Sodong.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]