Sepakung, Banyubiru, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sepakung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanBanyubiru
Pamaréntahan
 • Lurah désaBpk. Kasmadi
Pepadhet-

Sepakung iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Banyubiru, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:
ing sisih lor karo: Gunung KendhiL lan Désa Tegaron.
ing sisih kidul karo: Gunung Telomoyo, Kacamatan Getasan.
ing sisih kulon karo: Désa Kemambang ,Désa Wirogomo dan Kabupatèn Magelang.
ing sisih wétan karo: Désa Kebumen, Désa Tegaron.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]