Menyang kontèn

Sumawana, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumawana
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumowono
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°13′32″S 110°17′56″E / 7.22544°S 110.29882°E / -7.22544; 110.29882Koordhinat: 7°13′32″S 110°17′56″E / 7.22544°S 110.29882°E / -7.22544; 110.29882
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.22.09

Sumawana iku kacamatan ing Kabupatèn Semarang.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.