Menyang kontèn

Karangdhuwur, Ayah, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangdhuwur
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanAyah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Karangdhuwur iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kacamatan Ayah, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Ayah