Poggiofiorito

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Poggiofiorito-Stemma.png

Poggiofiorito kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 9 km2 lan cacahing pedunung 962 jiwa. (2004). Pérangan (frazioni) kutha iki yakuwi: Chiusa, Martorella. Kutha Poggiofiorto wewatesan karo kutha-kutha: Arielli, Crecchio, Frisa, Lanciano, lan Orsogna.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°15′N, 14°19′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Poggiofiorito&oldid=813412"