Ortona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ortona-Stemma.png

Ortona kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing pedunung 23.635 jiwa. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Crecchio, Francavilla al Mare, Frisa, Miglianico, San Vito Chietino, Tollo.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ortona&oldid=813259"