Torricella Peligna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Torricella Peligna-Stemma.png

Torricella Peligna kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 35 km2 kanthi pedunung 1.526 jiwa (taun 2004) lan kapadhetan 44 jiwa/km2. Kutha iki kapérang jroning bagéan ing antarané: Colle del Ponte, Colle Zingaro, Fallascoso, Purgatoio, Riga Tre Confini, San Giusto. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Colledimacine, Gessopalena, Lama dei Peligni, Montenerodomo, Pennadomo, Roccascalegna.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 42°01′N, 14°15′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Torricella_Peligna&oldid=813220"