Pollutri

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pollutri-Stemma.png

Pollutri kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon: 26 km2 lan cacahing pedunung 2.334 jiwa kanthi kapadhetan 90 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Civita, Martina, Piano Croce, San Barbato, Piano Valle, Piano Palme, lan Crivella. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki yakuwi: Atessa, Casalbordino, Monteodorisio, Scerni, lan Vasto.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Koordinat: 42°08′N, 14°35′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pollutri&oldid=813285"