Francavilla al Mare

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Francavilla al Mare-Stemma.png
Francavilla al Mare 01.jpg

Francavilla al Mare kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 22 km2. Cacahing pedunung 23.570 jiwa. Pembagéan (frazioni) ing kutha iki antara liya: Arenaro, Cese, Cetti San Biagio, Coderuto, Fontechiaro, Piane, Piane di Vallebona, Piattelli, Pretaro, Quercia Notar Rocco, San Giovanni, Santa Cecilia, Setteventi, Torre Galasso, Valle Anzuca, Villanesi. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki yakuwi: Chieti, Miglianico, Ortona, Pescara (PE), Ripa Teatina, San Giovanni Teatino, Torrevecchia Teatina.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung