Roccaspinalveti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rocca San Giovanni-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Roccaspinalveti kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 32,92 km2 lan cacahing pedunung 1.607 jiwa (data taun 2004). Komunitas kang wewatesan: Carpineto Sinello, Carunchio, Castiglione Messer Marino, Fraine, Guilmi, lan Montazzoli.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Koordinat: 41°55′N, 14°27′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Roccaspinalveti&oldid=813291"