Orsogna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Orsogna-Stemma.png

Orsogna kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing pedunung 4.086 jiwa. Pérangan tlatah kutha iki: Feuduccio, Ritiro, San Basile, Sterparo, Valli-Coste di Moro. Kutha utawa komunitas kang wewatesan yakuwi: Ari, Arielli, Canosa Sannita, Castel Frentano, Filetto, Guardiagrele, Lanciano, lan Poggiofiorito.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Koordinat: 42°13′N, 14°17′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Orsogna&oldid=813278"