Colledimezzo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Colledimezzo-Stemma.png

Colledimezzo kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing pedunung 562 jiwa (data taun 2006), kanthi kapadhetan 53 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Atessa, Montazzoli, Monteferrante, Pietraferrazzana, lan Villa Santa Maria.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Koordinat: 41°59′N, 14°23′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Colledimezzo&oldid=813246"