Gamberale

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gamberale-Stemma.png

Gamberale kuwi sawijining comune kanthi pedunung 374 jiwa, dumunung ana ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 15 km2. Pamérangan (frazioni): Casale Stazione, Casale Tesoro, Piane d'Ischia, Sant'Antonio. Kutha Gamberale wewatesan karo: Ateleta (AQ), Castel del Giudice (IS), Montenerodomo, Palena, Pizzoferrato, lan Sant'Angelo del Pesco (IS).


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gamberale&oldid=813392"