Casalbordino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Casalbordino
Santuario Miracoli
Casalbordino-Stemma.png

Casalbordino kuwi sawijining commune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, in region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 46 km2 kanthi pedunung cacahé 6.397 jiwa lan kapadhetan 139 jiwa/km,sup>2. Kutha iki kabagi jroning distrik, antara liya: Casalbordino Lido, Cerreto, Leoni, Madonna dei Miracoli, Piana D'Alloro, Piana Sabella, Ripa, Verdugia, Vidorni. Komunitas tangga: Atessa, Paglieta, Pollutri, Torino di Sangro, Vasto, Villalfonsina.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Sensus Pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Koordinat: 42°09′N, 14°35′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Casalbordino&oldid=813206"