San Buono

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
San Buono-Stemma.png
ABR-Mappa.png

San Buono kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing pedunung 1.165 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 47 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Convento frati minori, Pantano, Sodero. Déné komunitas utawa kutha kang wewatesan yakuwi: Carpineto Sinello, Fresagrandinaria, Furci, Gissi, Liscia, lan Palmoli.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Koordinat: 41°59′N, 14°34′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=San_Buono&oldid=813295"