Lentella

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lentella-Stemma.png

Lentella kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 12 km2 lan cacahing pedunung 748 jiwa (2004). Kutha iki wewatesan karo: Cupello, Fresagrandinaria, Mafalda (CB), lan Montenero di Bisaccia (CB)

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°00′N, 14°40′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lentella&oldid=813395"