Gessopalena

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gessopalena-Stemma.png

Gessopalena kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 31 km2 lan cacahing pedunung 1.702 jiwa kanthi kapadhetan 55,9 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Castellana, Coccioli, Colle Mazzetta, Macchie, Piano Mazzetta, Pincianesi, San Biagio Silvilini, Valloni Cucco,Santa Croce, Pastini, Riguardata, Isolina, Morgia del Pesco, lan Mandrini. Déné komunitas kang wewatesan yakuwi: Casoli,Civitella Messer Raimondo, Lama dei Peligni, Roccascalegna, Torricella Peligna.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Galeri[sunting | sunting sumber]

Vista dei monti da Gessopalena


Koordinat: 42°03′N, 14°16′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gessopalena&oldid=813290"