Chieti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chieti-Stemma.png

Chieti kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 58 km2. Cacahing pedunung 55.751 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chieti&oldid=813245"