Gissi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gissi
—  Komune  —
Comune di Gissi
Gissi is located in Italy
Gissi
Lokasi Gissi di Italia
Coordinates: 42°1′N 14°33′E / 42.017°N 14.55°E / 42.017; 14.55
Negara Flag of Italia Italia
Wilayah Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Pamaréntahan
 • Mayor Nicola Marisi
Wewengkon
 • Total 36 km2 (14 sq mi)
Èlevasi 499 m (1,637 ft)
Populasi (31 December 2010[1])
 • Total 3.006
 • Kapadhetan 84/km2 (220/sq mi)
Demonym Gissani
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 66052
Kode telepon 0873
Santo Pelindung St. Bernardino
-Hari 20 May
Website http://www.comune.gissi.ch.it
Gonfgissi.jpg

Gissi kuwi sawijining kutha dumunung ing Provinsi Chieti, regionAbruzzo, negara Italia. Kutha iki diwatesi karo anak Kali Sinello lan dikubengi déning kebun anggur lan zaitu. Pedunungé watara 3,300 jiwa, jembar wewengkon 36 km2. Kutha iki kapérang dadi bagéan: Localita' Rosario, Peschiola, Pianospedale, Pianquerceto, lan Tratturo. Komunitas saubengé: Atessa, Carpineto Sinello, Casalanguida, Furci, Monteodorisio, San Buono, lan Scerni.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Gissi wis dipanggoni wiwit jaman pra sajarah. Ing abad ka-12 tlatah iki ana sangisoré pengaruh kulawarga D'Avalos.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Data from Istat


Koordinat: 42°01′N, 14°33′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gissi&oldid=813260"