Vasto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Vasto-Stemma.png

Vasto kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing pedunung 37.657 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vasto&oldid=813251"