Perano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Perano-Stemma.png

Perano kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 6 km2 lan cacahing pedunung 1.626 jiwa kanthi kapadhetan 271 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi bagéan yakuwi: Crocetta, San Pastore, Fontolfi, Impicciaturo, Quadroni, San Tommaso. Komunitas ing saubengé kutha iki yakuwi: Altino, Archi, lan Atessa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Koordinat: 42°06′N, 14°23′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Perano&oldid=813252"