Rapino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rapino-Stemma.png

Rapino kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 20 km2 lan cacahing pedunung 1.461 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 73 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan: Colle case nuove, Ortaglio, Piano, lan Vicenne. Komunitas ing saubengé antara liya: Fara Filiorum Petri, Guardiagrele, Pennapiedimonte, Pretoro, lan San Martino sulla Marrucina.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Koordinat: 42°13′N, 14°11′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rapino&oldid=813248"