Pennapiedimonte

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pennapiedimonte-Stemma.png

Pennapiedimonte kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti region Abruzzo, Italia. jembar wewengkon 47 km2 lan cacahing pedunung 548 jiwa (2004). Pétangan (frazioni) ing kutha iki yakuwi: Capolegrotti, Colli, Coste dei Colli, Fontana, Laio, Pisavini, Raiese, San Giovanni, Defenza, Vicende . kutha Pennapiedimonte wewatesan karo ktha-kutha: Caramanico Terme (PE), Fara San Martino, Guardiagrele, Casoli, Palombaro, Pretoro, Rapino, lan Roccamorice (PE).

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°09′N, 14°11′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pennapiedimonte&oldid=813408"